Leer bekleden, bewerken & repareren door Meubelstoffeerderij de Gelderlander
50542
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50542,cabin-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Leer

Leerbewerking

Het werken met leer: wat u moet weten over de verschillende soorten leer en hun eigenschappen

Als u overweegt om uw meubels te laten bekleden met leer, is het belangrijk om te weten welke soorten leer beschikbaar zijn en hun eigenschappen. Er zijn verschillende soorten leer, waaronder aniline, semi-aniline, vol-aniline en gedekverfd leer. Elk type heeft unieke eigenschappen die van invloed zijn op de kwaliteit, prijs en duurzaamheid van het leer. Het is belangrijk om de juiste soort leer te kiezen die past bij uw meubelstuk en persoonlijke smaak. Werken met een ervaren meubelstoffeerder kan u helpen de juiste keuze te maken en u adviseren over de verschillende soorten leer en hun eigenschappen. Ontdek wat u moet weten over de verschillende soorten leer en hun eigenschappen bij het werken met leer.

Leer onderhoud: tips en advies om uw leren meubels in topconditie te houden

Als u uw meubels bekleedt met leer, wilt u er zeker van zijn dat ze er altijd op hun best uitzien. Om uw leren meubels in topconditie te houden, is regelmatig onderhoud essentieel. Leer heeft de neiging om uit te drogen en te verkleuren bij blootstelling aan de zon en warmte, en kan worden beschadigd door krassen en vlekken. Om uw leren meubels te beschermen, moet u ze regelmatig schoonmaken, hydrateren en beschermen tegen de elementen. Werken met een ervaren meubelstoffeerder helpt u om de juiste onderhoudsproducten te kiezen. Ontdek onze tips en advies om uw leren meubels in topconditie te houden door contact met ons op te nemen.

Op maat gemaakt leerwerk: hoe u met de hulp van een professionele meubelstoffeerder een uniek en op maat gemaakt stuk van leer kunt maken

Wilt u een uniek stuk van leer dat perfect past bij uw interieur en persoonlijke smaak? Neem dan contact met ons op. Wij werken samen met u om een op maat gemaakt meubelstuk van leer te maken. Wij helpen u met het kiezen van het juiste type leer en helpen u bij het ontwerpen van een stuk dat past bij uw wensen en behoeften. Van stoelen tot banken en andere meubelstukken, een op maat gemaakt stuk van leer is een waardevolle investering die jarenlang meegaat en uw interieur naar een hoger niveau tilt.

Hieronder vind u enkele projecten met leer waar wij aan gewerkt hebben

×