Meubelstoffeerderij de Gelderlander | Meubels weer als nieuw
50392
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-50392,cabin-core-1.1,select-child-theme-ver-1.0.0,select-theme-ver-3.4,ajax_fade,page_not_loaded,,smooth_scroll,wpb-js-composer js-comp-ver-7.5,vc_responsive
 

Stofferen

Waarom meubels stofferen?

Als uw meubels er niet meer zo fris uitzien als ze eens deden, of als u een nieuwe look wilt creëren voor uw interieur, is meubelsstofferen een geweldige manier om een frisse nieuwe uitstraling te geven aan uw meubels. Het is een proces waarbij oude bekleding wordt verwijderd en vervangen door nieuwe, waardoor meubels er weer als nieuw uitzien. Hieronder zullen we de verschillende aspecten van meubelsstofferen bespreken, van de voordelen en redenen om het te doen, tot de verschillende soorten stoffen die beschikbaar zijn.

Waarom zou u meubels moeten laten stofferen?

Er zijn verschillende redenen waarom u meubels zou kunnen laten stofferen. Misschien hebben uw meubels slijtageplekken of scheuren in de bekleding, of misschien wilt u gewoon de stijl van uw interieur veranderen zonder nieuwe meubels te hoeven kopen. Meubelsstofferen kan ook een duurzame optie zijn, omdat de oude meubels hergebruikt worden in plaats van dat ze weggegooid worden en er nieuwe gekocht moeten worden. Daardoor kan het goedkoper zijn om te laten stofferen. Mocht u twijfelen of stofferen een goede optie is voor uw meubels, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij zullen u dan het beste advies geven op uw situatie.

Voordelen van meubelsstofferen

Naast het veranderen van de look van uw meubels, heeft het stofferen van uw meubels nog andere voordelen. Zo kan het de levensduur van uw meubels verlengen en voorkomt het dat u nieuwe meubels moet kopen. Door oude meubels te herstellen, kunt u ook geld besparen ten opzichte van de aanschaf van nieuwe meubels. Bovendien kunt u bij het stofferen van je meubels zelf de stof en kleur kiezen, waardoor u de vrijheid heeft om de look en feel van uw meubels volledig aan te passen aan uw eigen smaak en stijl. Het stofferen van uw meubels is een ontzettend leuk traject, waarbij u van begin tot eind betrokken bent. U maakt de keuzes voor uw meubels, wij helpen u daarbij.

Soorten stoffen

Bij meubelsstoffering kunnen verschillende soorten stoffen worden gebruikt, waaronder katoen, leer, polyester en wol. Katoen is een duurzame en gemakkelijk te reinigen stof, terwijl leer een elegante en duurzame optie is voor meubels die vaak worden gebruikt. Polyester is een synthetische stof die gemakkelijk te onderhouden is en in veel verschillende kleuren verkrijgbaar is. Wol is een warme, zachte stof die perfect is voor meubels die in de winter worden gebruikt. Het kiezen van de juiste stof hangt af van de functie van het meubelstuk, de stijl van het interieur en de persoonlijke voorkeur.

Hieronder staan enkele van onze stofferingsprojecten

×